laatste rustdagje - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Marjo en Dick Bandringa - WaarBenJij.nu laatste rustdagje - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Marjo en Dick Bandringa - WaarBenJij.nu

laatste rustdagje

Door: Dick

Blijf op de hoogte en volg Marjo en Dick

17 November 2010 | Thailand, Bangkok

Vanmorgen weer redelijk vroeg op, we waren toch wakker. Konden we nog afscheid nemen van Petronella en Gerbrand. Lekker ontbeten en daarna een scooter (125 cc) gehuurd. De zaakjes geregeld voor morgen (transfer naar Bangkok, Nachttrein, opgehaald worden vanaf het station in Surin). Zo zie je maar we zijn al echte backpackers aan het worden, hahaha.
Met de scooter eerst naar het zuidelijkste puntje van Koh Chang gereden. Daarna weer langs dezelfde weg terug want je kunt niet rond. Na een eerste stop bij een uitzichtspunt hield de scooter er mee op. Het was simpel geen brandstof meer. Bij een hotel lekker koffie gedronken en iemand op pad gestuurd om wat benzine te halen. Hij kwam terug met een colafles vol benzine. Een half uurtje later reden we weer en zijn we naar een waterval in het nationaal park geweest. Lekker klauteren op oze slippers weer een stukje tracking gedaan. Deze 2 km was even weer genoeg. We doen het liever op de fiets of scooter. Even getankt om hetzelfde probleem te voorkomen. Dat tanken gaat lekker hier. Gewoon twee colaflessen met benzine aan de straat kopen en in de tank gooien en hup daar ga je weer. Nog een stukje doorgereden naar het Noorden en ergens lekker gelunched. Nu was het tijd om terug te gaan want we wilden ook nog even aan de zee liggen zonnen. Dat hebben we gedaan van 3 uur tot de zonsondergang (die is hier om goed 5 uur al en hij was ook vandaag weer prachtig). Nog even op de scooter naar het dorpje geweest in het donker maar we besloten om toch weer in ons resort te gaan eten. Op het strand aan de zee met lichtjes en een lekker muziekje. Wat wil je nog meer en wij moeten nu ook ff weer zonder tot minstens 6 december.Nu nog de koffers inpakken en voorbereiden op de lange reisdag van morgen (9 uur vertrekken naar Bangkok waar we 's avonds de trein (wel met eigen slaapcoupe) pakken die de volgende ochtend om half 5 aankomt in Surin. Dus internetten zal wel niet kunen morgen.
Groetjes van ons van het prachtige eiland Koh Chang.

• 17 November 2010 - 19:43

Dorry Campen:

Hey vakantiegangers! Dat ziet er goed uit!! Alles goed daar? Ik hoorde van Lieselotte van jullie wereldreis. We zaten bij dezelfde BHV cursus. Heel toevallig. Was dus erg gezellig!!!! Ik wens jullie nog een hele leuke vakantie verder.
    Groeten van Dorry

• 17 November 2010 - 20:28

Heleen:

Ja ik was er ook bij gisteren, gezellig hé? Ben je nu eindelijk eens een klein beetje jaloers op ons Marjootje?
    dikke kus van je zus